måndag 9 maj 2011

Oj, vad tiden går!!!

'

Redan är helgen över och jag är tillbaka på jobbet i Örkelljunga. Tyvärr har inte min förkylning klingat av ännu och jag känner mig fortfarande trött, trots att jag inte gjort ett enda nyttigt handtag i helgen. I fredags och lördags påbörjades arbetet med uthustaket och nockpannorna blev sparade till kollega Susanne. Mailade till min bankkvinna och bad henne fixa i ordning lånet m m till taket.

Idag slutade jag 12.30 och körde direkt till Klippan och hämtade upp Bertil som kom med bussen från Helsingborg. Han hade besökt sin jobbcoach som fixat möte med en restaurangägare och nu skall han dit på torsdag och fredag och känna sig för. Förhoppningsvis går det bra och blir en anställning av det hela. Gudarna skall veta att en inkomst till behövs!!! Ingen blir fet på aktivitetsstödet :-(( Har "nallat" av mina "zero smoke" - pengar ett bra tag nu. Får försöka ersätta lite av det med skatteåterbäringen nästa månad.

Var nere på Bauhaus i Hyllinge och lämnade tillbaka slangen till högtryckstvätten för det passade naturligtvis inte. Fick reda på en man som servar Kärcher i Åstorp och körde dit. Skall lämna lite uppgifter om tillverkningsnummer etc så fixar han en passande slang. Må sägas att han var otroligt pratglad, jag höll på att inte komma därifrån :-))

Var inte hemma igen förrän klockan 15 nästan och var både hungrig och törstig. Kom på att jag kört förbi Lidl men alldeles glömt att köpa torrfoder till katterna. Jaha, Bertil fick sticka till Eriks nere i byn och handla och jag käkade en macka med massor av räkor och keso, mums, och sedan satte jag mig och läste en stund i solen. Har fortfarande lite risig aptit och äter för lite (och inte helt enligt Dukan), får se om det blir lite mer i kväll. Tar i alla fall en kopp Yogi tea.