onsdag 9 mars 2011

Cruisefasen dag 38 - Proteindag

Hur trist väder som helst idag med helt grå himmel, blåst och regn. Det känns nästan som höst, usch. Jag vill ha vår med sol och värme nu! Har just funderat på när jag kan lägga om till sommardäck, men skall kanske vänta ett par veckor till.


Pratade med opererade lilla ex-svägerskan igår kväll och hon lät bra mycket piggare om än lite skrovlig i halsen fortfarande. Glädjande nog skall hon förflyttas idag till Ängelholms sjukhus för eftervård. I morgon fyller hon år men jag hinner inte hälsa på för jobbets skull så jag slår väl en signal i stället. Tydligen är inte sjukhusmaten så aptitretande och hon har blivit lovad pizza av en väninna som skall ta med sig det till sjukhuset i Ängelholm och jag har lovat ta med lite av köttfärslimpan från igår (hon blev så sugen när jag berättade om den), har stoppat den i frysen så länge. Troligen blir det en visit på lördag, men måste kolla först så inte alltför många kommer på samma gång (infektionsrisk?!).

Yngste sonen ringde och berättade att bilaffären gått i lås och att han lyckats pruta 4.000 kr på priset och då fått en mycket prisvärd och snygg bil (se bild). Berättade också att han varit på intervju för en sökt instruktörsjänst och väntar besked nästa vecka. Håller tummarna!


Frukost: Yoghurt, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: Carls bröd, cream cheese, rökt kalkonbröst, te
Lunch: Köttfärslimpa, rödlökskeso
Middag: Omelett med VV-korv, Västanost 5%
Kvällis: Sojabönor (alldeles för många)   ;-)