måndag 24 augusti 2009

Måndag morgon

Var trött och lade mig tidigt igår kväll, vilket resulterade i att jag vaknade i ottan och inte kunde somna om. Småkatterna började busa och jag gick upp, hämtade tidningen och läste den till kaffet. Inte direkt sugen på att äta något, så det får anstå till litet senare.

Efter att ha kört Bertil till jobbet (vi har ju bara en bil numera), slog jag mig ner vid datorn och döm om min förvåning, jag har vunnit en hårklippning på Hard Rock salong i Klippan!!! Jag som aldrig vinner något. Jaha, då får vi väl se hur man ser ut efter ett besök där, tjejen är jätteung och ser väldigt trendig ut...;-) Kolla själva på http://www.hardrocksalong.com/ Hon lottar ut en klippning varje vecka, om någon skulle känna sig hågad och bor i närheten.

Igår gräddade jag crêpes, som planerat, och fyllde med fisk- och skaldjursstuvning. Det blev så många crêpes att de sista fyllde jag med skivad banan och gratinerade med 86%-ig choklad. Båda sorterna smakade jättebra.

Om en dryg timme, kl 10.00, skall jag infinna mig till infomöte på AF angående jobb- och aktivitetsgarantin. Undras vad det kan mynna ut i? Alltså dags att hoppa in i duschen nu och göra mig så presentabel som möjligt.