onsdag 12 oktober 2016

Det tog skruv...

... när jag riktigt ursinnig och rasande ringde till veterinärkliniken och röt som det lejon jag är. Bad att få prata med en korkade receptionisten och när hon tog luren behövde jag bara säga mitt förnamn så började hon sitt försvarstal, men det var förgäves denna gång. Jag lät henne inte få en syl i vädret, påpekade att det nu gått ytterligare tre veckor utan att jag fått mina pengar och att det nu gått snart fyra (!) månader sedan karusellen börjat. Jag hotade med att anmäla henne för förskingring om jag inte hade pengarna på mitt konto innan jag reser på semester den 14 oktober. Oj, vilken urladdning, jag lade på luren när hon försökte prata igen och måste säga att jag nästan skämdes över min ohövliga ton, men när jag väl blir arg, så blir jag fullkomligt rabiat!

Bildresultat för rytande lejon

Nåväl, döm om min förvåning, nästa morgon hade jag ett meddelande i mobilsvaret att pengarna nu fanns på mitt konto och dessutom önskade hon mig en trevlig resa.

Nu är det i alla fall onsdag morgon och jag skall åka och fika hos äldste sonen. Jag har inte sovit många timmar i natt, gick och lade mig klockan 1 men kunde inte somna, tittade sista gången på klockan 3.30 och måste ha slocknat efter det. Vaknade för en halvtimme sedan, 7.45 och känner mig lite seg. Hittade en dunk glykol i förrådet och den tar jag med mig till sonen, vars bil kan behöva det vilket min inte gör. Dessutom har hans ena varghund skadat ena tassen och tappat "skyddsskon" och såret har blivit fult. Hon går på antibiotika men det har inte blivit bra. Jag tar med mig en flaska kolloidalt silver, det kan i alla fall inte göra det hela sämre, snarare tvärtom.

Jag har packat min kasse inför vattengympan idag, men just nu känner jag inte alls för det. Blir nog bättre uppåt förmiddagen, det är ju så himla skönt efteråt. Sedan får jag nog sätta fart med en sista tvätt och strykning innan resan, lite städning i morgon samt lämna katterna i morgon kväll. Jag måste också köpa med kattmat för det jag har kvar räcker inte till veckan på pensionatet. I det här huset nedan får katterna bo i Linneröd utanför Klippan. Jättemysigt! Hund och katt, dag och natt.