onsdag 12 oktober 2011

En hektisk arbetsdag






I natt vaknade jag vid tvåtiden och trodde helvetet var löst, trodde taket skulle blåsa av och kuporna på ytterbelysningarna. Full storm med andra ord. Klockan ringde, som vanligt, kl 5 och det var fortfarande storm så jag beslöt mig för att hoppa över morgonpromenaden. Fick i stället god tid för frukost, tidning, påklädning osv. Fixade mellis och lunchlåda och körde hemifrån kl 6.45, börjar ju 7 på onsdagar.

Igår lärde vi oss ytterligare en ny dans på linedancen, alltså nu sju (7!) olika danser att hålla i huvudet. Men det är hur kul som helst och ganska svettigt. 

Dagen på jobb har varit enormt intensiv och hektisk. Har nästan inte alls hunnit med det "löpande", utan det har kommit det ena efter det andra som skulle göras i stället. Tiden har gått fort!

På kvällen ringde jag ex-svägerskan I som chattat med mig och jag med henne, men våra online-meddelanden har gått om varandra, tyvärr. Trevlig pratstund med henne, alltid lika kul men lite för sällan. Hennes äldre syster fyller 70 snart, men har inte planerat sitt firande.

På grund av fortsatt förkylning avstår jag från fysiska aktiviteter tills vidare.

Frukost: Miniyoggi, lättkesella, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: Miniyoggi, lättkesella, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Lunch: Makrill i tomat, keso, kokt ägg
Middag: Lite rester av diverse