torsdag 14 januari 2010

Torsdag kväll

Hej, hej!
Vill bara meddela att jag lever, är bara trött, trött, trött.....

Jobbat som vanligt, utbildning igår i Malmö i något som heter "Mina vårdkontakter" och sedan fortsatt jobba hemifrån på eftermiddagen-kvällningen. Hade dock en trevlig tur till Malmö med Gerry som chaufför (jag kör ogärna i mörker och hittar inte i Malmö). Efter utbildningen och när Gerry fördrivit några timmar på egen hand, styrde vi kosan hemåt. Gjorde ett stopp vid Familia i Hyllinge där vi dels åt en bakad potatis på Grafitti café, dels tvättade den skitiga bilen i CarwashN.
Tack för en trevlig dag Gerry!

Idag har jag informerat lite på jobb om det jag fick veta igår på utbildningen och sedan har det varit "full rulle" med rutinuppgifter. Middag idag blev resterna från igår, ugnsbakad fylld falukorv med potatismos, mycket gott!!! Får se vad jag kan hitta till lunchlådan i morgon. Tog med mitt julte till jobb idag, ganska trött på kaffe. Måste dock värma tevatten i micron, finns ingen vattenkokare, kanske läge för att köpa en???

Återkommer förhoppningsvis här till helgen när jag är pigg och utvilad (?). Nu vill jag bara lägga mig och koppla av och sedan få en god natts sömn.