tisdag 18 oktober 2011

Jobb och dans




Jisses vad jag sovit gott i natt. Uppe tidigt men ingen promenad pga förkylning med ansträngd andning, hosta m m. I stället var jag på jobb en timme tidigare, dvs 6.30 för att hinna ikapp en del liggande jobb. Slutade 11.30, åkte först hem och hämtade gubben och sen åkte vi till Willys i Ängelholm och handlade, tog även en runda på Ö&B där det finns billiga kryddor och rengöringsmedel. Åter hemma lagade jag Biff à la Lindström, mums så gott det är och Dukanvänligt 
till 100%.

Åt ett par biffar utan tillbehör och sedan var det dax att köra till linedancen. Var lite tveksam till om jag skulle orka dansa med tanke på jobbig andning osv men det gick över förväntan, men efter det var jag genomsvettig.  Tittade lite på TV,  kände mig riktigt trött och beslöt mig för att krypa till kojs. Har en hel dags journalskrivning framför mig i morgon om inte något akut inträffar eller andra störningsmoment, vilket man aldrig kan räkna bort.


Frukost: Miniyoghurt, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: Miniyoghurt, havrekli, linfrö, kanel, kaffe, knäcke, ost
Lunch: Brieost
Middag: Biff à la Lindström

Nu är klockan bara kvart i tio och jag är jättetrött. Tänker läsa lite i boken jag fick av Cissi i helgen och sen är det dax att släcka lampan och önska en god natt.