tisdag 6 september 2016

På rätt spår nu...

Det känns så bra, jag är så nöjd och låter bilderna tala för dagens aktiviteter. Det var tufft och svettigt att avverka första promenaden med gassande sol och 31°, betydligt svalare på eftermiddagen då det fläktade skönt.
Jag gick ner till affären i byn för att hämta mitt nya körkort och passade på att köpa fyra avokados. Man fick två stycken för femton kronor och i vanliga fall kostar de 14 kr styck.

På morgonen var jag hos frissan och klippte mig, välbehövligt och jag blev nöjd. Mina benhinnor på underbenens framsidor knorrar nu, likaså mina SI-leder. Det har nog blivit lite väl intensivt senaste dagarna, men hoppas det går över nu. Försöker ta vara på så mycket sol som möjligt och lapar D-vitamin så mycket det går och nu i kväll är det alldeles stjärnklart, så det blir nog fint väder i morgon (idag) med. Klockan är över midnatt redan...

Idag åt jag chorizo med surkål till en sen lunch, orkade inte hela portionen så resten tog jag till kvällsmat. Plockade in ett äpple från trädgården som jag stekte tillsammans med en nektarin och kanel, detta intogs med vispad grädde. Mumsigt! Perfekt E% och bara 1044 kcal totalt.







Ett par bilder från min förmiddagspromenad
Nej, nu är det hög tid att göra mig i ordning för sängen (fast jag inte är trött), det är en dag i morgon också. Jag får nog läsa en stund innan John Blund kommer, klockan är nu 00.36.