fredag 18 mars 2011

Cruisefasen dag 47 - Protein- och grönsaksdag

Mmm, så skönt med fredag. Nu stundar helgen och en förhoppningsvis lättjefull sådan. Dagen på jobb har varit ovanligt lugn och det är minsann inte så ofta det händer en fredag. Många vill till doktorn innan helgen....

Fick lånelöfte av banken igår och skall begära skriftlig offert från byggaren idag, så får vi se hur länge det dröjer innan vi har ett nytt tak på uthuset också. 

Min stegräknare ville inte längre igår, visade att jag gått 278 steg på hela dagen, va??? Nä, ett nytt batteri var det som behövdes, det verkar bara hålla i cirka ett halvår. Var på COOP på lunchen men där fanns inga knappcellsbatterier, men i förrådet på jobb fanns det och det tackar jag usk Susanne för.

Skall försöka uppbringa lust för att köra till ICA Maxi i Hyllinge i helgen och se om de har Apetinas fetaost 3% och fettfri grekisk yoghurt av märket Fage, som "Amonazon" har tipsat om.













Frukost: Yoghurt, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: Fruktkvarg, yoghurt, havrekli, linfrö, te
Lunch: Grillad kyckling, rödlökskeso, tzatziki
Middag: Kycklingkebab (Lidls frysta), Dukanpannkakor, kesellatzatziki, tomat

För övrigt glad över helglediget och inga speciella planer här inte.
Kvällen i övrigt bjuder på avkoppling, bl a med Let´s dance och kanske något mera program, annars slutet på "Fyrvaktaren" av Camilla Läckberg.