söndag 3 juli 2016

Nytt rekord


                                                Bildresultat för snoopy sunday

Idag hade jag tänkt promenera till sonen, en sträcka på cirka 7 km, och sedan tigga skjuts hem igen. Dock var han inte säker på om han skulle vara hemma när jag kom så jag vek av vägen och gick en annan runda. Solen sken och det var varmt men fläktade skönt då och då, cirka 18 grader skulle jag tippa. Det var så skönt att jag bara fortsatte att gå och det blev till hela 10,01 km på 1 timme 53 minuter, medelhastighet = 5,34 km/h. Så långt har jag aldrig gått förut med Runkeeper.

Väl hemma och lite öm i trampdynorna smakade det kanon att sitta ute med ett glas iskall, hemlagad fläderblomssaft. Det dröjde bara en liten, liten stund så brakade ett åskväder loss, men det gick över snabbt. Dock blev det så blött att jag kan glömma allt vad gräsklippning heter idag och regnet tycks fortsätta och så även enstaka åskknallar. Det är hög tid att börja fundera över dagens meny, har mycket att välja på men vill ju få ihop både E% och kaloriintag. Återkommer med redovisning senare.....


                                                Bildresultat för snoopy rainy day

Efter regn kommer sol sägs det och så är fallet nu. Väldigt omväxlande och ostadigt väder idag. Har ansat lite blommor i krukor och lådor ute. Nu blir det lunch enligt nedan:

Liten omelett med rökt lax, pepparrotskräm och mixad sallad.

Himlen i norr kl 13.30

Himlen i söder samtidigt

Fortfarande lite öm i trampdynorna, funderar på att ta ett fotbad och smörja fötterna. Har kollat lite på Tours de France medan jag intog min middag och så blir det nog antingen lite TV eller läsning i kväll. I morgon förmiddag väntar tandhygienisten, ingen favorit, men nödvändigt för tandhälsans skull. 

Rester av köttfärslimpa från igår med zucchini, brysselkål och vitlök, toppat med fetaost och oliver