onsdag 9 februari 2011

Cruisefasen dag 10 - Proteindag

Var nog lite dålig på att dricka igår, fick med nöd och näppe i mig dagsransonen och kanske till och med knappt det :-(( Får bättra mig idag!

Onsdag och bästa kollegan Linda är ledig. Chefen har bett om samtal med mig idag, undrar vad det kan röra sig om? Vi skall ju öppna en ny mottagning i Bjuv i maj och jag har anmält mitt intresse för att eventuellt jobba där........En av mina bästa vänner från VC Åstorp har fått anställning i Bjuv och det skulle vara kul att jobba ihop med henne igen. Men, skulle i så fall få mycket längre att köra till jobbet och det finns bara en anledning till att jag vill byta bort Örkelljunga (och det behåller jag för mig själv ;-)) Egentligen vill jag stanna kvar där jag är nu, trivs förträffligt och Linda och jag jobbar så bra ihop + att vi skall få ett nybyggt hus till hösten. Vi är förfärligt trångbodda nu.

Frukost:
Yoghurt, havrekli, linfrö, kaffe
Mellis: Yoghurt, linfrö, te
Lunch: Tacofärs, pannkakor, keso
Middag: Sistan på tacofärsen (var så himla god) + rödlökskeso

Chefen fick inte tid till samtal idag och är tjänstledig resten av veckan så vårt samtal får vänta. Tog ut lite komptid och slutade 16.00 idag och fick tid hos ny frissa i Klippan kl 17.20. Hann handla lite yoghurt och keso m m innan det var dags att låta saxen hugga in i kalufsen. Blev riktigt nöjd med resultatet, var inte heller så dyrt, 310 kr, däremot var schampot mot sår i hårbotten desto dyrare, 109 kr, puh! Hoppas det gör nytta nu oxå!

Pelle katt hade även idag lyckats kränga av sig "tratten" under tiden jag jobbade, gjorde ju så igår också och då satte jag på den genast. Nu var det i alla fall lite mer torrt och han fick gå ut utan "tratt" och jag tänker låta honom vara över natten och titta på det i morgon bitti. Får hoppas han inte river hål på det tunna epitel som bildats nu.

Handlade förresten ett litet blomkålshuvud också idag och tänker eventuellt fixa till blomkålsris eller blomkålsmos till middag i morgon kväll. Har en fin mager bit kassler i kylen och där ligger också två auberginer, så får se vad det kan bli av det. Magen smått tjurig igår och idag så nu blev det psylliumfrön i vatten som kvällsdrink ;-) Den "gelén slinker ju lätt ner.