måndag 18 april 2011

Cruisefasen fortsätter......

Ja, cruisefasen fortsätter och jag har alltför mycket att stå i för att uppdatera menyer dag för dag. Kommer att rapportera lite sporadiskt i stället.
I helgen blev det byte till sommardäck, en tur till äldste sonens verkstad på lördag förmiddag. Gråmulet och duggregn och lite blåst, blääää. Tyvärr hade sonens kompressor lagt av så det var utan "mutterknackare" och i stället med handkraft han bytte mina fyra hjul, tack, tack Gerry!!!
Hade ju tänkt mig att ha alla pojkarna med respektive hemma någon dag i påsk, men det visade sig att yngsten skall tillbringa påsken i Värmland och mellangossen skall prata med hustrun och ge besked senare. Verkar inte som det blir något av det hela :-((

Idag bytte jag ledig eftermiddag eftersom jag hade besök inbokat på hudmottagningen i Ängelholm. Har läääänge haft en hudförändring på nästippen, basaliom? Nåväl, doktor där trodde mer på typ aktinisk keratos och gjorde frysning med flytande kväve, -200°. Hon sade att det kommer se "hemskt" ut en vecka eller två och vätska sig osv. Just nu känns det mer sticktigt och typ bedövat......not nice at all.

Innan jag körde från jobbet till hudkliniken var jag på Bauhaus i Hyllinge och köpte ny slang till vår högtryckstvätt, kostade nästan 800 kr, hoppas den passar. Passade också på att kolla in vår nya mottagning i Bjuv. Liknar värsta arbetsplatsen än så länge, skall vara klar om två veckor, tro det den som vill...... Gick förbi en "kinarestaurang" och där satt hela besättningen i Bjuv men jag hann inte stanna så länge eftersom jag skulle vara i Ängelholm 14.000
Linda och jag ägnade en del av förmiddagen att konfigurera en hel del till "Bjufsingarna" i Profdoc. Hur skall vi hinna med allt???

Tycker inte ni, mina läsare, att det börjar bli tjatigt med mina dagsmenyer? Nå, jag kör på i samma stil och om jag kommer på något nytt som kommer en uppdatering. Kommer för övrigt ta det lite "lugnare" för att få huden att "hänga med".