torsdag 27 januari 2011

Dukan attackdag 4

Go´kväll!
Så har jag då avverkat attackdag 4 och jag mår alldeles utmärkt, förutom att magen inte är min bästa vän, trots både havrekli och linfrö. Det kanske tar lite tid för den att ställa om sig. Annars äter jag gott och är inte hungrig, försöker också få i mig 1,5 liter vatten.
I morse visade vågen +2 hg, skumt!! Kan det bero på magen??? Nåväl, avvaktar ett par dagar nu....
Frukost: Yoghurt, havrekli, linfrö, Carls bröd med skinka och Dijonsenap, kaffe, vatten med äppelcider.
Mellis: Carls bröd, skinka, senap, te
Lunch: Rökt lax, omelett, hovmästarkesella
Middag: Pannkakor, rökt lax, hovmästarkesella

Pannkakor:
2 ägg
4 msk lättkesella
4 msk havrekli
salt
Blanda till en slät smet och grädda på medelvärme i torr teflonpanna.

Tycker det är lite jobbigt att hinna med en timme på löpband och motionscykel de dagar jag slutar sent, så då blir det oftast bara 30 min på bandet. Någon gång har jag hunnit med 30 min på morgonen innan frukost, men det blir ganska stressigt. Jag går ju redan upp 5.30 och har inte lust att ändra det till 5.00
Förresten så har jag köpt C-vitamin brustabletter idag, tror det kan behövas ett tillskott på de dagar jag bara äter protein. Saknar verkligen grönsaker och rotfrukter!!! Men snaaart blir det tillägg av sådant varannan dag, nämligen i "cruise-fasen".
Vill också gärna förmedla en länk till en man, Karl-Erik Söderberg, som har en mycket inspirerande blogg där jag hämtar en del recept: http://proteindieten.blogg.se (om jag inte redan gjort det tidigare).

Nu tackar jag för idag och önskar alla en god natt. Om någon timme väntar sängen, först lite TV eller läsning.