fredag 30 september 2016

Asea...

...nej, inte Asea som i ABB utan det här är något helt annat, nämligen en dryck som verkar invärtes på ett helt otroligt sätt, om jag får tro på det jag har läst. Jag har själv ställt upp som "försöks-/referensperson" till den utvärtes motsvarigheten Renu 28. Det är en gel som skall appliceras morgon och kväll på rengjord hud, jag har valt att smörja ansikte och hals. Detta skall jag göra i 28 dagar och fotografera före och efter och gärna i halvtid också, så idag är det första dagen. Mycket spännande att se resultatet sedan, jag har sett många sådana bilder på nätet och en länk följer här nedan om någon är intresserad.
http://www.aseagruppen.se/renu-28.html 

Bildresultat för asea renu 28

Jag är alltid lite skeptisk till "mirakelmedel", så det blir oerhört intressant att testa detta själv. Eventuellt lägger jag ut före och efterbilder här om en månad.

Ute stormar det rejält och har så gjort sedan igår, häftiga regnskurar blandat med spöregn är det också. Grått och trist men fortfarande hyfsat varmt, men blåsten har gjort att jag håller mig inomhus. Har "latat" mig och suttit i soffan och läst och tittat lite på TV, men i eftermiddag får jag ge mig ut, skall nämligen jobba några timmar, 14-17. Några extra kronor kommer väl till pass, nu är det bara 2 veckor kvar till första resan.

Grenarna dignar under vinteräpplenas tyngd och löven fortsätter dråsa ner. Trädet med "sommaräpplen" är nästan tomt nu, enstaka äpplen kvar bara så nu får jag städa upp fallfrukten och se om något går att spara.