fredag 25 februari 2011

Cruisefasen dag 26 - Mera proteindag

Åh, upptäcker när jag kommer till jobb att jag glömt yoghurten till förmiddagsmelliset. Som tur är har jag packat ner ett Carls bröd med romröra och det får ju räcka till lunchen.  


Eftermiddagen förflöt i ett lagom behagligt tempo, men när båda mina kollegor hade slutat, den sista kl 15, så bröt helvetet löst. Två doktorer kvar som hade akuta patienter som resulterade i akuta remisser + att jag hade receptionen själv. Dessutom ska en doktor vara ledig nästa vecka och jag ville skriva klart hennes diktat.  Sista patient dök upp kl 16.45 och jag slutar 17.00. For hem alldeles rödblossig av "stress". Förresten har jag själv fått en remiss till hudkliniken idag för den allt större röda fläcken på min näsa. Hoppas de kallar mig innan sommaren så det hinner läka om det blir tal om kyrettage. Har gått och "dragit" alldeles för länge med denna. Basaliom?? Nä, tror inte det, men säker kan man ju aldrig vara.  


Tänker nu njuta av en lugn och skön kväll framför TV:n med Let´s dance och i sängen med en deckare av Camilla Läckberg, "Fyrvaktaren", som jag inte har läst innan. Hoppas kunna sova lite längre än vanligt i morgon bitti. Om vädret tillåter försöker jag även tvätta min fruktansvärt skitiga bil, full av salt, grus och diverse annat.


Frukost: Yoghurt, havrekli, linfrö, 1 ägg, kaffe
Mellis: Carls bröd med romröra, te
Lunch: Köttfärsröra, omelett, keso
Middag:  Kommer senare...