fredag 20 november 2009

Personalbrist??

När jag kom till jobbet i morse hade det tydligen uppstått lite problem och det fattades folk. En sekreterare var hemma och "vabbade" och en skulle sluta klockan 12.30 och då var det bara jag kvar på sekreterarfronten. Receptionen skulle kanske ha bemannats av usk eller ssk, vad vet jag, men nu blev så att jag i all hast fick lära mig hur det fungerar där och hoppa in och arbeta där hela eftermiddagen. Lite stressigt för all del, men det gick faktiskt bra. Har ju jobbat med PASIS förut och nu var det en webb-baserad variant, men inga av mina gamla kortkommandon (som sitter i ryggmärgen) fanns där. Dock hade de förbisett att jag slutar kl 16.30 och mottagningen är öppen till klockan 17, men en fredagseftermiddag är det inte bokat några besök utan bara eventuella akutpatienter kommer ju då. Alltså gick jag hem och kände mig nöjd med min insats för dagen.

Takgubbarna hade tydligen börjat lite senare idag (de hade inte kommit när jag åkte till jobbet 7.30) och jobbat hela dagen, men det var så mörkt att jag inte såg någon skillnad sedan igår. B var ledig idag och berättade att nästan 3/4 av pannorna låg på plats. Så skönt! Får gå ut och ta några bilder i morgon när det är ljust.

Hade pannbiffar med potatis och champinjonsås med mig till lunch på jobbet och var inte så hungrig på kvällen. Nöjde mig med ett par mackor och lite valnötter med flingsalt som godis.