tisdag 8 mars 2011

Cruisefasen dag 37 - Proteindag

Fortfarande strålande sol, kall bitande vind, måste skrapa bilrutorna. Efter lite senare frukost än vanligt begav jag mig av till "Sockertoppen" i Helsingborg, dvs huset där utbildningen ägde rum. Träffade en annan tjej utanför och vi brydde våra hjärnor hur att komma in i detta "tempel", dock efter en stund svarade en röst "från ovan?" men inget hände förrän brevbäraren kom och svischade upp dörren. Vi hängde av oss i kapprummet och frågade var vi skulle husera, jodå följ gången ner och längst ner till höger!! Ha ha, vi två var helt ensamma, märkligt??? Jag gick och kollade läget och fann en mängd folk i ett annat rum och ja, det var där vi skulle vara, inte i det "vanliga" utbildningsrummet. Och gissa, det rummet vi skulle vara i låg precis rakt fram från entrén!! Ja, ja, hur som helst gick det två timmarna fort och jag besökte ÖoB och Lidl i Helsingborg efteråt och handlade lite nödvändigheter. 


Väl hemma på eftermiddagen ägnade jag bilen lite omtanke i form av påfyllning av glykol, spolarvätska, olja och putsade vindrutan på insidan. Tanken fylldes igår. Körde till "Lantmännen" hemma i byn och ville köpa lysfotogen men se det hade de inte haft på flera år, hahaha. Åkte vidare till Munka-Ljungbys Lantmän och fick tag i en liter dylik vätska till det facila (???) priset av 45 kronor. Får nog elda med andakt i den kaminen!!!

Kikade in hos äldste sonen med familj och blev fullkomligt överöst av kärvänliga pussar av deras två "dagisvovvar", Azlan och Gaston, lämnade en hel del ölburkar till sonens solfångarprojekt och fick tillbaka två plastbunkar som vi haft sallad i till bröllopet. Hörde också att yngste sonen kommer på snabbvisit på torsdag, har köpt ny bil enligt planerna. Grattis till den Pierre! Så roligt att det gick i lås.


Frukost: Yoghurt, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: 0 (hungrig som tusan under utbildningen, men inget att äta eller dricka)
Lunch: Rökt kalkon, keso, Carls bröd, cream cheese
Middag: Köttfärslimpa med soltorkad tomat, chili, dijonsenap, keso
Kvällis: Te, rostade, salta sojabönor (hmm, för många, men gott)