fredag 2 december 2011

Dag 5 på Bahía Playa


Idag är det fredagen den 2 december och det känns lite overkligt när jag sitter här vid poolside, det är skugga där jag sitter och 25 grader i luften. Har nyligen ätit frukost, kollat lite mail och FB och det är lite disigt på himlen. Fått nytt mail av kollega   (du vet vem du är, hihi)
med info om personalmöte igår, är ju född nyfiken och vill veta"allt". Igår kväll väntade jag att aptiten skulle infinna sig till barbequen, chattade lite med äldste sonen, gick och kollade på käket: bakad potatis, korv och något kött verkade OK, men vad i hela fridens dag hade pasta, ris och annat jox där att göra? Nähä, jag avstod, är jag inte hungrig så är det onödigt att stoppa i sig bara för sakens skull..... Gick i stället till rummet och lyssnade vidare på min ljudbok, märkte efter någon timme att jag höll på att somna, gick upp och borstade  tänderna och kröp till sängs och släckte.Vaknade någon gång under natten av katter som "ylade" men somnade strax om igen.
Nu har klockan kilat iväg och är 9,35 här, dvs 10,35 hemma i Svedala, dax att gå och byta till solkläder i stället för caprijeans och T-shirt. Återkommer med rapport senare!

Dag för uppdatering och avslut av dag 5.
Efter frukosten blev det mest ljudbok på balkongen fram till lunchen, men innan den hann jag med ett besök hos frissan. Kalufsen var för tjock och varm och behövde kapas. Trevlig tjej och billigt, vad sägs om 250 spänn för tvätt, inpackning, klippning och fön?? Så skönt att bli av med en del av det, blev riktigt nöjd.
Efter lunchen som blev lite sen, tillbringade jag eftermiddagen på playan, det fläktade skönt och jag njöööööt. Efter det var det skönt med en dusch och sedan kikade jag på Rapport och "På spåret". Tycker deltagarna var förfärligt dåliga......
Det blev sen middag efter en drink i loungen, gott med kalvschnitzel och sjötungsfilé men undrar om jag satsat rätt eller fel när jag tog massor med härliga räkor till förrätt, hmm de smakade gott men hoppas de var OK, så jag inte åker på magsjuka också.

Nu har klockan blivit drygt 22 här och 23 hemma, skall dra mig upp till rummet, läsa lite och sedan är det natti, natti, Har fått mail från ytterligare en kollega idag, så kul att de tänker på och saknar mig. Kram till er!