tisdag 22 december 2009

Da´n före da´n före doppareda´n

Gårdagen förflöt utan incidenter värda att nämnas. Var på jobbet 8-16.30, åt medhavd Janssons till lunch. Sekreterare Anita är fortfarande sjuk men Linda och jag klarade det hela bra.

Idag börjar jag 10.45 och slutar 19.15 eftersom vi har kvällsmottagning på tisdagar och torsdagar. Innan dess måste jag leta upp en optiker i Örkelljunga, mina glasögon for i golvet igår kväll och blev lite "slappa" i skalmarna. Hoppas de kan fixa det lite snabbt och enkelt, kanske bara behöver spänna till skruvarna.

Nu på morgonen har jag också skickat 44 julkort, dock inte fysiska sådana, vilket Max och hans kollegor säkert är tacksamma för. Nej, jag har skickat per mail från mitt favoritställe, www.jacquielawson.com
Jag rekommenderar verkligen ett besök på den sidan om ni inte har kikat in där tidigare och är det någon som läser här och känner sig förbigången för att inte ha fått något kort, så är det för att jag inte har mailadressen och jag blir bara glad om jag får den.

Nu börjar det bli dags för mig att göra mig i ordning för avfärd till jobbet. Skall fixa lunchlåda först, om jag hittar något gott i kylen, annars får det bli "köpelunch". Hoppas alla får en trevlig dag, vare sig ni jobbar eller är lediga.