tisdag 1 september 2009

I love this tuesday!!!

Tack alla som hållit tummarna för mig och min jobbintervju.

Yes, yes, yes, jag fick jobbet :-D Det är visserligen "bara" en timanställning men vem vet vad det kan leda till. Företaget är nyetablerat på orten och planer på expansion finns. Fick frågan om löneanspråk och tyckte jag drog till ordentligt (3000:- mer än tidigare), men det gick nästan för lätt!! Skulle jag ha begärt mer?? Nej, jag vill inte vara girig, jag tar ett steg i taget.
Jag börjar i morgon klockan 8.00 och är jätteglad, alla jag träffade verkade så trevliga. Arbetstiden sträcker sig från 8-17 med en timmes lunch, men jag tar bara en halvtimme och slutar således 16.30.

Har varit hos veterinären och vaccinerat småpellarna för andra gången idag. Djursköterskan blev så förtjust i lille cremefärgade Pelle att hon ville ta honom med sig hem, sade att hon aldrig sett den färgen innan. Men det hade nog varken Pelle eller Nicke gillat, och framför allt inte jag och husse. Vi älskar våra småttingar ju.

Nu har jag handlat lite keso, avokado, räkor, rökt lax, romansallad m m att ha med mig till lunch på nya jobbet. Hoppas det innebär färre frestelser av mindre bra mat!! Får försöka få ordning på motionen också, puh!!

Jaha, då får jag väl försöka komma i säng i någorlunda tid i kväll, får nog gå upp vid 6-tiden i morgon för att hinna i tid. Tar bara ca 20 minuter till jobbet men jag skall ju försöka peta i mig frukost och ta med lunch och så vidare......
Känner mig glad och positiv, skall få lära mig ytterligare ett journalsystem, vilket är bra i meritförteckningen!! Nu kan jag både Medidoc, Biosis, Asynja, Axept + några till, inte illa va??