tisdag 8 februari 2011

Cruisefasen dag 9

Det har varit full storm, om inte till och med orkan, natten som gick. Vi var utan ström läääänge, kupan på ytterbelysningen hade flugit av, dock klarat sig utan att gå sönder. Vidare åkte takränna och takpannor av uthuset/garaget och massor med stora, tjocka grenar ligger spridda på både vägen och gräsmattan. Tur att inget trillat ner på bilen som stod där, flyttar den till andra infarten där det "bara" står några björkar. Usch, gillar inte sådan blåst :-((

Lille Pelle katt är så himla gullig och tålig! Han klarar sig hur bra som helst med sin "tratt" över huvudet och såret verkar ha torkat upp lite och är mörkare, dock är pälsen runt om alldeles tovig av sårvätska. Fick av snäll sköterska på jobb Alsollösning, spruta och Fucithalmicsalva att fixa såret med, men vill helst inte röra det i nuläget, avvaktar nog till i morgon. Tog fram kameran och skulle fotografera "trattkatten" men naturligtvis var batteriet urladdat!! Får plåta honom en annan dag när jag förhoppningsvis kommer ihåg det.

Frukost:
Yoghurt, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: Yoghurt, linfrö, te
Lunch: Skinkomelett, keso, tomat
Middag: Tacofärs, kidneybönor, pannkakor à la Dukan, sallad


Förstår inte varför jag fryser så! Iskall om händer och fötter och allmän frusenhetskänsla i kroppen. Vill inte bli sjuk! Till och med uppe på kontoret där det är som varmast tycker jag det är svalt och sitter med både tröja och kofta, blääää. Lägger mig och läser, brukar bli varmt i sängen efter en stund.

Ha, ha, överlistad!!! Fastnade i alla fall på fotot, inget fel på aptiten i alla fall :-))