tisdag 1 februari 2011

Cruisefasen dag 2

Satt uppe igår kväll/natt till 01.30 och "inventerade" min återupplivade stationära dator, vilken befanns innehålla 1432 olästa mail, puh! Jag började sortera och radera i stor stil och tyckte jag kommit en bra bit på väg när jag upptäckte att det fortfarande var mer än 1200 kvar :-(( Då tröttnade jag och raderade alla på en gång och sedan var det bara att hoppa till sängs. Inga större problem att somna då inte ;-)

Vet inte om jag skall köra varannandagsvarianten eller 5 dagar protein/5 dagar protein + grönsaker nu i cruisefasen. Det kommer att visa sig under dagens lopp ;-)
Började jobba 10.45 idag och skulle egentligen sluta 19.15. Men något hade gått alldeles åt pipan och det fanns ingen doktor som tjänstgjorde efter kl 17, så chefen bokade om patienter och stängde mottagningen kl 17 och då gick vi hem.
Har gjort både Carls bröd och Oopsies i kväll.

Frukost: Yoghurt, kanel, linfrö, kaffe
Mellis: Omelett med räkor, te
Lunch: Kyckling och keso med kapris, te
Middag: Grillad ryggbiff, rödlök, vitlöksost (se föregående dag), Oopsies
Kvällsfika: Kaffe, Carls bröd

Alltså, det visade sig att det inte blev några grönsaker idag och jag får se vad jag känner för i morgon. Antingen måste jag ju köra varannandagsvarianten eller också 5/5. Ser på Dukanforumet att båda varianterna förekommer ungefär lika mycket. Vet inte om jag sagt att jag blev medlem på nämnda forum igår och där finns det mycket information, tips och recept m m att hämta.
Nehej, ikväll ska det inte bli lika sent som igår, klockan ringer 5.30, så nu kojar jag med en bok ett tag.

Natti, natti!