tisdag 13 september 2011

I like linedance

Litet inlägg från en trött, nyduschad linedansare som måste föna håret innan sänggåendet. Jättekul på dansen i kväll, vi fick en ny dans, en vals. Valser innehåller tydligen alltid twinklesteps och det var på tiden att jag fick kläm på det. Övade flitigt förra hösten på det men det var svårt att få till. Jossan är en kanonbra tränare.
På jobbet är det allmänt bökigt och stökigt, vet inte riktigt varför men det finns dåligt med arbetsro. Alla surrar runt om i princip allting. Måtte det bli bättre när vi kommer till nybygget. Idag var chefen på mig och undrade om jag ville ta över några uppgifter på Bjuvsmottagningen + lite FHV (företagshälsovård) nu när goaste Camilla slutar snart. Så "artigt" som möjligt avböjde jag detta, har inte alls lust att pendla till Bjuv vissa dagar och samtidigt uppehålla min nuvarande tjänst i Örkelljunga. Skulle kanske känna mig "hedrad" att bli tillfrågad, men nej tack! Jag har redan tillräckligt att göra. Hon hade frågat Linda också och erbjudit 2000 mer i månaden, vilket skämt, ha, vad kostar inte bilkörningen per månad? Det blev ett nix där också. Till mig nämnde hon inte ens något sådant, hmm, vet redan min inställning i frågan.
Faktiskt har det varit uppehåll hela dagen men vi känner dyningarna av orkanen Katia, fy vilka vindar. Träden böjer sig så man kan tro att det skall gå av när som helst och flaggstången vajar oroväckande (nåja, det skall ju vara lite svaj i en glasfiberstång). Vår gamla flaggstång i trä gick mitt av i stormen Gudrun och föll rakt igenom häcken och ut på vångavägen. Rena rama turen att ingen passerade just då.

Frukost: Miniyoggi, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: Miniyoggi, havrekli, linfrö, kanel, ost, kaffe
Lunch: Rostbiff, keso med pesto, sallad, tomat
Middag: Kyckling, blomkåls- och morotsmos

Idag piffade jag till moset med frysta provencalska örtkryddor och lite mager fetaost som jag smulade i och det blev en extra touch som jag gillade.
Nu skall jag torka håret och sedan krypa till kojs, det blev bara fem timmars sömn föregående natt. Varför kommer jag aldrig i säng i tid? J-a nattugglefasoner....  Måste ju upp tidigt, senast 5.15, om jag skall hinna med min morgonpromenad före frukost samt att fixa mellis och lunch till jobbet.