fredag 27 november 2009

Tvångsvaccinerad!!!

Jaha, så har jag jobbat idag igen och nu har vi så gott som tomt i lådan med diktat och det känns jättebra. Syster Cathrine överrumplade mig strax innan jag slutade, hon hade tydligen färdigblandat vaccin (det håller bara i 24 timmar) kvar och tyckte att nu skulle jag allt få min dos. Jag hade ju egentligen inte ens bestämt mig om jag skulle vaccinera mig eller inte....Nåväl, hon frågade om jag var högerhänt och stack sprutan i vänster överarm. Började ana ugglor i mossen eftersom jag hört om diverse biverkningar, bl a jätteont i armen läääänge efter, så nu väntar jag bara på om det blir någon reaktion eller inte.

Hade en bastant portion laxpudding (från frysen) i lunchlådan idag, orkade inte äta allt. Dessutom hade de firat 3000 nya listningar på jobbet igår med kassler, potatissallad, grönsallad och hembakade linfröbullar som kokerskan på hemmet i Skånes Fagerhult hade lagat. Var ju tvungen att smaka lite på potatissalladen och den var jättegod med lite äpple i.

Inte speciellt hungrig på kvällen så det blev bara ett par mackor med salami framför TV:n. Kojade vid 23-tiden och läste en liten stund.