onsdag 17 augusti 2016

Idag hände det.....

Bildresultat för garfield cleaning

.....ja, alltså att jag städade övervåningen. Det blev ju inte av igår på grund av diverse andra påhitt, men trots strålande sol gav jag mig på städningen, vilket inte tog så himla lång tid. Känns i alla fall skönt att det är rent och fint nu. Jag hann också sitta en liten stund i solen med kaffe och vatten innan det var dags att köra och jobba ett par timmar.
Hade beslutat mig för att börja efter lunch i tron att läget var "kolugnt". Hoppsan, tror kära kollegan hade väntat sig att jag skulle komma på morgonen för hon hade inte skrivit något alls idag och mycket, mycket lite igår. Höll på att sätta i halsen och trodde jag såg fel, men icke...
I morgon får jag se hur vädret är, om solen lyser med sin frånvaro jobbar jag kanske lite längre, men annars blir det som idag. Skall jobba i morgon och på fredag också, men sedan tar jag ledigt på obestämd tid.

Nu har jag varit hemma nästan en timme, det är grått och mulet men ändå varmt ute, runt 22 grader. Funderar på vad det skall bli till kvällsmat, åt lunch hemma med lax, keso, ägg, gurka, tomat och min egen hovmästarsås och sedan ett stekt ägg med ost och majonnäs (som en smörgås) på jobbet, måste ta något att äta tillsammans med penicillinet, annars sparkar magen bakut. Kanske tar jag bara en Modifast pudding med vispgrädde och kaffe nu. Om ni tycker mina portioner ser stora ut så kan jag berätta att jag äter inte på mattallrikar utan på förrättstallrikar, så kallade halvtallrikar, just för att man äter med ögat också och då blir det lagom portioner.

Lunch


Haft den nya mobilen med mig idag och börjar få lite hum om dess funktioner. Dock använde jag Swish med den gamla, för säkerhets skull, men jag har lyckats skicka mms med den nya. Där finns många nya roliga smileys och andra bilder att "pynta" med. Har fortfarande flera appar som skall laddas ner också, kommer på efterhand vad jag saknar. Till exempel har jag inte fixat till mailen i den ännu, finns än så länge bara gmail och den använder jag inte så ofta.

Nä nu är det dags, mot köket! Må så gott all!