onsdag 17 februari 2010

Kära vänner...

Allvarligt talat så undrar jag faktiskt var tiden blir av. Det tycks som jag inte hinner mer än arbeta, äta, sova, tvätta, städa och handla lite (och förstås senaste dagarna kollat det viktigaste på OS, förstås). Arbetet tar mesta kraften och tiden, framför allt nu när chefen varit sjuk ett par dagar och jag inte kan få någon feedback och hjälp av henne. Vill ju inte belasta henne med problem när hon är sjuk!!!

I alla fall har äldsta barnbarnet Victor hunnit fylla 16 år i måndags och jag kikade in en liten sväng. Nästa onsdag fyller hans lillebror Marcus 11 år, jisses vad tiden går!! Deras far, min son Gerry, har tydligen också fått nya uppgifter på jobbet och arbetar nu med inköp m m och det verkar ju spännande.

Har inte hunnit/orkat prata med mina två andra söner, får försöka hinna med det nästa helg. Var faktiskt inte riktigt kurant själv i helgen, sov inget natten till måndag pga illamående och magsmärtor. Misstänker starkt en köttfärs jag använde, hmmm, Jobbade dock och nu känns det OK igen. Bara två arbetsdagar kvar denna vecka, som sagt, var blir tiden av???

Nu är kl 18 och jag skall laga till något av kycklingfiléer, vet inte riktigt vad det blir, men det måste räcka till lunchlåda i morgon också. Med ris och sötsur sås (på burk förstås) kanske? Vet inte ens om det finns ris hemma. Handlade på ICA närköp i Eket på vägen hem, men det blev bara det mest akuta, dvs kattmat, ägg, bananer, grädde och en purjolök. Hade kanske tänkt mig någon form av fisk från frysen. Ja, ja, vi får väl se vad det blir.

Vädret är ganska oförändrat, något mildare, mindre blåst men snö nästa varje dag. Jag tycker det är vackert med allt det vita och så länge det får ligga orört finns ingen anledning till annan åsikt. Vägarna är OK och inga problem med framkomligheten just nu.

Detta är bara menat som ett litet livstecken från en mycket upptagen (hihihi) kvinna, skriver så fort något intressant eller läsvärt har skett. Önskar alla en behaglig tillvaro.