onsdag 11 november 2009

Städning ute och inne

Inga takgubbar kom nu på morgonen, kanske väntar de på material eller något sådant. Började morgonen vid datorn och blev så himla @#%!&$!!! frustrerad, varken tangentbord eller mus reagerade på några som helst åtgärder. Skit också, fick lägga ner det!!! Får försöka senare, datorn har väl fått en kollaps, gått in väggen, utbränd, eller vad som helst. De mest märkliga ting händer i cyberspace ibland.

Åkte in till AF i stället och lämnade månadsrapporten, fick den påskriven och lämnade den sedan till Fk, som vänligen ger mig ett litet bidrag varje månad. Killen på AF menade att jobbkrisen finns ju överallt och inte är det lätt vare sig man är ung eller gammal att hitta ett jobb. Och, tänka sig, han tyckte det var för tidigt för mig att söka pension!!! Vafalls (och vet hut karl), jag vill ju jobba!!! Det sista som överger människan sägs ju vara hoppet, så det lever jag på.

Fortsatte ansa grenar och ris med grensaxen och passade på att "gömma" mitt rens i takgubbarnas bamsiga container, Det var ansträngande, tungt och varmt, men så började det regna, såklart, så jag övergick till att städa övervåningen i stället (mycket välbehövligt skall sägas). Plötsligt var klockan över halvfem och jag hade inte ens tänkt på middag. Ner till affären snabbt, det fick bli köttsoppa (Findus) och färska subs med ost och paprika. Men herregud, sådan färdig soppa smakar ju inget alls! I med kalvfond och tabasco + lite överbliven slottsstek från frysen och si, då blev det smaskigt värre.

Stel och öm efter dagens kroppsövningar sjönk jag ner i soffan med kaffe och tittade på TV resten av kvällen. Om inte gubbarna kommer i morgon heller kanske jag kan smyga in lite mer i deras container, hihi.