tisdag 27 september 2011

Bokat semesterresa

Så där ja, nu har jag beställt och betalat en resa till Fuerteventura! Avresan sker den 28 november och jag blir borta en vecka. Har unnat mig ett finfint hotell med gym, spa och alla önskvärda faciliteter + all inclusive och tänker skämma bort mig själv riktigt ordentligt. Skall bli såååå härligt, yes, "because I´m worth it", hihi. Det blir kul med nytt resmål på Islas Canarias, har bara varit på Gran Canaria och Lanzarote innan. Finns också wifi på hotellet så laptopen får hänga med, kan ju alltid maila och skriva lite på FB om jag känner för det. Vykort är ju ingen idé att skicka, kommer ju ändå inte fram förrän efter ett par veckor, om överhuvudtaget alls!!

Var hos frissan igår och fick dels kapat av lite av kalufsen, dels vita och svarta slingor, men själv ser jag inte mycket av dem. Skönt i alla fall med klippning.

I kväll har det varit linedance, det är ju bara så himla kul. Vi repeterade alla de fyra danser vi lärt oss den här terminen + lärde oss en ny "My Pretty Belinda", och ja, det är till den gamla slagdängan med samma namn. Många roliga nya stegsekvenser, kräver lite mer koncentration och bra "komihåg", 34 32 counts och 2 walls, lock steps, paddle, rocksteps och annat kul.

Frukost: Yoghurt, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: Yoghurt, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Lunch: Stekt lax, keso, räkröra
Middag: Lunchkorv

Varit "duktig" och fixat räkningar osv på internetbanken, förnyat stående Lottorader, kikat lite på TV och tänker försöka krypa till kojs i tid för en gångs skull (får se om det lyckas).