onsdag 27 juli 2011

Mest jobb nu...

Det händer inte så väldigt mycket på privatsidan just nu, det är mest jobb och jag saknar så min kollega Linda. Hon är inte tillbaka förrän 22 augusti och har en välbehövlig semester nu. Det kommer jag nog snart behöva igen när jag tampats med den "andra" i fyra veckor. Känner mig redan helt uppgiven och "avog" efter bara tre dagar. Usch.

Trevligt värre hade jag det igår när jag slutade 11.30. Då körde jag inom COOP och köpte hallon och blåbär och vispgrädde. Sedan åkte jag hem till usk Susanne som bjöd på en härlig lunch med ugnsbakad laxfilé med purjolök och citronpeppar, mixad sallad med smaksatt creme fraiche och keso med lök och purjo. Det var jättegott. Efteråt var vi så mätta att vi fick vänta ett par timmar innan vi orkade med kaffe och hallon och grädde. Vi hade också tur med vädret för det klarnade upp och solen sken. Susannes hundar Jaxie och Harley busade för full och Jaxie badade i den lilla dammen. Susanne har fullt upp på semester med att renovera ett brygghus och jag hade med mig nockpannor av gammalt slag till hennes jordkällare.

Tiden sprang fort iväg och jag var inte hemma förrän strax efter femdraget, ungefär samma tid som vanligt när jag jobbar. Var fortfarande mycket mätt och åt således ingen middag. B hade lagat en levergryta till sig själv, urrrk! Pratade med yngste sonen häromkvällen också och pejlade om han skulle vara intresserad av att söka till TV4:s program "Pengarna på bordet" och han tyckte faktiskt det lät kul. Han skulle läsa in sig på det hela så får vi se vad det mynnar ut i. Får ju se om man "vågar" om vi nu skulle söka och bli antagna.
Har för övrigt också "plågat" i mig ytterligare ett McDonalds meal och fått mitt fjärde glas. Nu återstår bara två stycken, puh!