fredag 23 oktober 2009

Träff med Helena idag

Körde igång dagen med ganska sen frukost bestående av två rågkusar med salami och kaffe till det. Därefter en timmes promenad utan stavar i väntan på att Helena skulle höra av sig, jag skall nämligen följa med henne till Himmelstorp där hon skall hämta en liten gårdisvalp som heter Liza Minelli.
Jag hann faktiskt stoppa i mig rester från middagen igår till lunch innan Helena ringde och meddelade att hon var vid Rasta på Hallandsåsen.
Då hoppade jag in i bilen och körde till Erikslund i Varalöv där vi sammanstrålade och åkte vidare i hennes bil till Bergahusens kennel och ägaren Laila Olofsson. Oh, så fint det låg där uppe på Kullaberg med utsikt över havet. Världens mest idylliska ställe, en gammal skogvaktarbostad med jättestor och fin trädgård och tomtmark. Vi hälsade på alla fyra vuxna vovvarna och det tre valparna. Laila bjöd på fika och långt om länge åkte vi iväg med lilla Liza som först satt i mitt knä och sedan flyttade över till Timjan i hennes bur längst bak i bilen. Det gick hur bra som helst. Jag passade också på att införskaffa Xocai-choklad av Helena.

Väl hemma igen hade klockan hunnit bli 17 och jag rusade ut för att hinna med en promenad innan det blev alltför mörkt och senare på kvällen körde jag 30 minuter på motionscykeln, hmmm börjar nog bli en prestationsnörd!!

Antal steg idag; 19.160