tisdag 11 oktober 2011

Dax för dans, hurra!




zwani.com myspace graphic comments

Trots att jag inte kom i säng förrän en halvtimma efter midnatt så vaknade jag redan halv fem i morse. Låg kvar till fem men se´n var det kört. Upp och på med träningskläderna, reflexer, blinkljus och med ficklampa i näven så begav jag mig iväg på en promenad i mörkret. +9° och bara lite lätt vind, så skönt det var. Ute i 50 minuter och sedan frukost och till jobbet där dagen var "sisådär", allmänt smått rörig och massor med folk som vill vaccineras mot "flunsan". Var och tittade till nybygget som artar sig väl, bara ca tre veckor kvar till flytten.

Vädret idag har varit mycket omväxlande, regn, hagel och framåt kvällningen till och med sol. En sköterska från ett av mina gamla jobb, Lottie, kom på "studiebesök" hos oss idag, kanske skall jobba timmar ibland när vi behöver hjälp. Vilken överraskning för både henne och mig att ses efter ganska många år, en sån himla go´ tjej! Hon är kvar på Läkargården i Ängelholm på 50% och såklart fick jag uppdatera mig hur det är där nuförtiden.

I kväll är det dans och jag vill ju inte äta middag innan så jag får se om det blir något lite lättare när jag kommer hem igen.Tveksamt om jag hinner med en liten prommis innan det är dax att ge sig iväg igen om en halvtimme, tror knappast det.

Frukost: Miniyoghurt, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: Miniyoghurt, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Lunch: Rökt forell, räkor, keso, kokt ägg
Middag: