tisdag 22 september 2009

Stockholm, here I come!

Igår fick jag ett samtal från Biggan, en av dem som skall med på Expressenreportaget om peppisarna som vi startade upp efter våra kontakter på GI-sajten. Jag hade ju missat när Nickie skrev om det på bloggen och FB. Biggan skulle ändå prata med Mirja Lundqvist på Expressen och frågade om hon skulle be Mirja undersöka om jag också fick vara med. Senare på eftermiddagen ringde Mirja och vi pratade länge och väl och det slutade med att hon mailade biljetter och voucher till hotell till mig. Alltså reser jag till Stockholm klockan 9.04 på lördag från Klippan och anländer till huvudstaden klockan 13.39. Vi som deltar är Nickie, Biggan, Helena, Jessica, Kerstin och jag, ev en Jenny som jag inte haft kontakt med. Vi skall bli stylade, intervjuade och fotade och studion är bokad fr klockan 16 och ett par timmar framöver. Reportaget kommer i en bilaga till Expressen, GI och Hälsa, i januari.
TUSEN TACK, goa Biggan för att du fixat så att jag får vara med!! Det skall bli så kul.

Idag kom en förfrågan från Helen om vi inte skulle vara lite busiga när vi ändå var ut på roligheter och hon föreslog att vi skulle gå på premiären av "Ladies night" i Globen med Martin Stenmarck, Micke Tornving och Andreas Johnsson. Självklart ville vi göra det och nu har Helena fixat biljetter åt oss.

Idag har jag varit inne i Ängelholm och hämtat mina tågbiljetter, Helena, Jessica och jag kommer tydligen på samma tåg och antagligen Kerstin som bor i Kalmar också. Det blir första gången jag skall åka X2000, undrar om det finns en restaurangvagn, det skulle vara trevligt att sitta där ett tag.

På vägen hem tittade jag in till Gerry och Jaana (son och svärdotter för er som inte vet det). Jag visste att Gerry skulle besiktiga Pierres bil och var nyfiken på hur det hade gått. Det gick ganska bra och när jag kom pratade han precis med Pierre i telefon. Jag fick luren och Pierre berättade att han kommer ner på fredag för att hämta sin bil och att han har sin relativt nya flickvän, Mariette, med sig. Har aldrig träffat henne så det skall bli spännande.

Inspirerad av den kommande lördagens träff med anledning av GI etc så har jag ätit helt GI-anpassat idag. Till frukost åt jag räkor och keso, lunchen bestod av stekt ägg och bacon och till kvällsmat gjorde jag bara en tallrik med kokt broccoli med lite smör och ädelost.

Idag har jag också skickat mail till både min husläkare och specialisten på ÖNH och vädjat om hjälp. Nu har jag dragits med den här infektionen i 8 månader (!) och är så innerligt trött på det. Tycker också det blivit värre på sista tiden, hör sämre på höger öra och det susar i det hela tiden + att det gör ont över och bakom ögonen och i pannan, har tjock missfärgad snuva, baksnuva och slemmiga sega upphostningar, USCH!!
Får se när och vad jag får för svar och hoppas verkligen de kan komma på något effektivt botemedel. Det är verkligen enormt handikappande att inte höra normalt och det gör också att jag har svårt att lokalisera var ljudet kommer ifrån.

Nu är klockan snart 23 och jag tror jag kryper i säng och läser ett tag. Tankarna rör sig mycket om den kommande helgen förstås, packning, vad skall jag ha för kläder osv.

Natti, natti och sov gott!