onsdag 3 augusti 2011

Besök från Göteborg

Min lediga måndag blev så trevlig! Plötsligt ringde mobilen precis när jag kommit till kassan på Lidl, det var yngste sonen i andra änden av luren och han undrade om det inte var den dagen jag slutade tidigt. Jodå, det stämde ju, dock hade jag ju tagit ledigt hela dagen. Han och sambon hade tänkt sig en dagstur ner till Skåne från Göteborg, så kul!! De skulle starta vid middagstid och höra av sig under eftermiddagen. Under tiden körde jag och maken till "Grönsakshallen" i Boarp och införskaffade diverse fräscha varor. Innan dess hade jag också köpt en Västerbottenspaj, visste ju inte om ungdomarna ville ha kaffe eller mat, inte heller exakt när de skulle komma.
Åter hemma gick jag och väntade och tiden gick och gick och gick.....
Det var sen eftermiddag, nästan kväll när de väl dök upp. Hade förstås haft fullt sjå med att hälsa på pappa, faster, broder osv. Så trevligt att äntligen få träffa sambon Josefin som tidigare bott i Karlskrona men har rötterna i Värmland. En jättesöt och genomtrevlig tös som till och med blivit min vän på FB nu :-)) De körde igen vid åttatiden och jag tittade lite på TV innan det var sängdags.

Igår var det jobb igen och otroligt varmt och kvavt både inne och ute. Tog med mig lite Västerbottenspaj till lunch och intog den tillsammans med mixad sallad och creme fraiche med konjak och kantareller, mums. Till eftermiddagsfikat bjöds det på äppelkaka med glass och färska hallon, men jag tog bara hallon, var fortfarande mätt efter lunchen.