fredag 14 oktober 2011

Kaotisk fredag

Ännu en kall morgon, var ute kl 5.30 och öste i glykol i kylaren. Sedan fick den stå på tomgång och töa upp rutorna och få lite värme i kupén medan jag frukosterade. Idag har det varit fullkomligt kaotiskt på jobbet, det var vi alla yrkeskategorier överens om. Det kändes som mottagningen helt översvämmades av patienter och ändå hade vi ingen öppen vaccinationsmottagning idag. Det kom 17 obokade patienter med diverse spörsmål/önskemål/skador vilka skulle hinnas med emellan alla bokade besök till både sköterskor och doktorer, huvva! Kände mig helt slutkörd kl 17 när jag styrde kosan hemåt.

Slöade framför TV:n ett tag och sedan vid datorn och det blev tidigt i säng sedan jag förberett packningen inför helgens resa. Hittade förresten min stegräknare i fickan på jobbekläderna men jag tänker inte vare sig promenera eller på annat sätt anstränga denna skruttiga lekamen i nuläget, väntar bara på att bli OK igen.

Frukost: Miniyoghurt, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Mellis: Två ostfrallor med kaviar, kaffe (lyxfika på jobbet)
Lunch: Kycklinfilé medsås, blomkål, morot, rödbetsgroddar
Middag: Räkor, kokt ägg

Nu blir det ingen rapport under helgen men kanske en liten sammanfattning av densamma på måndag om jag får tid och lust. Önskar alla en trevlig helg och ta väl hand om er.