måndag 4 juli 2016

Händiga frun.....

Bildresultat för monday snoopy

Idag hade jag tid hos tandhygienisten kl 11. Det var spännande att se resultatet av ett halvårs möda med tandtråd, tandstickor, mellanrumsborstar etc. Jag har varit mycket flitig med allt detta, endast missat kanske tio gånger under tiden. Hon var jättenöjd med resultatet och vi kom överens om att ses igen nästkommande januari. Dessemellan skall jag besöka min tandläkare någon gång i oktober/november. Jag brukar alltid ta bedövning för jag tycker det är så himla obehagligt, men idag är jag jättestolt för jag klarade det utan. Det är skönt att slippa bedövning för den sitter i så länge efteråt, vilket gör det besvärligt att äta eller dricka. 

Bildresultat för tandläkare roliga bilder

I och med att jag var klar där klockan 12 så blev det en mycket sen lunch idag för jag handlade efteråt. Dels lite kattgodis och mat, dels en avloppsrensningsmanick. Det har runnit långsamt i badkaret en längre tid och nu hade jag fått nog. Tog itu med det när jag hade ätit och nu rinner vattnet ut hur bra som helst. Ja, så är det att vara händiga frun när det inte finns någon karl i huset längre (inte för den senaste gjorde så mycket heller)..... lite stolt över detta med!
Bildresultat för avloppsrensare
Min sena lunch blev en blandning av keso, vaniljkvarg och turkisk yoghurt toppat med lite frysta hallon och solroskärnor och till det en bit typ Finn crisp med brie. Det är ju snart dags att sätta igång med middagen som idag blir torsk i ugn med tomat, purjolök och dill ovanpå och blomkålsmos till det. Valet har stått mellan att klippa gräset (om det inte är för vått efter morgonens regn) och en promenad. Jag satsar på en promenad och hoppas det blir uppehåll någon av de närmsta dagarna. Igår stannade stegräknaren på strax över 20.000 steg när jag kröp till sängs, detta tack var min enmilapromenad, så långt går jag inte idag, måste vila trampdynorna. För övrigt håller jag mig inom gränserna med kalorier och E%.
l
Lunch

Middag