fredag 9 oktober 2009

Mödosam fredag

Dagen började bra med sol och lätt bris. Jag hängde ut en maskin tvätt och allt var helt OK.

Körde in till Klippan för att handla lite och vad händer då om inte en j-a punktering på höger bakdäck!!
Fick dock assistans av trevlig anställd på Bjärsgård att byta till reservdäcket och kunde fortsätta in till byn där jag fann ytterligare en välvillig och trevlig man som lovade mig nytt däck billigare än på Skånebil. Hämtar det på måndag, skall ju till peppisträff i helgen.

Jaana har fixat det allra sötaste presenter till mina peppiskompisar, små fina påsar med rosetter etc och små fina (???) det får ni veta senare, inuti. Jag skall försöka kompensera henne och fixa god mat (se nedan, om det skulle vara något som passar) i veckan som kommer. Det blev presenter till peppistjejerna och en lite annorlunda till Biggans mellanson K, som följer med. Får se vad de tycker om det.

Jessie kommer och hämtar mig i morgon vid Shellmacken runt åttadraget. Wow, det skall bli så jättekul. Har packat det nödvändigaste och hoppas kunna sova hyfsat i natt. Mmm, skall inte glömma packa ner min bok också, en James Clavell från 1962 "Fånglägret", som jag hittade i en av våra många bokhyllor, konstigt att det verkligen finns böcker jag inte läst här hemma!!! Måste vara B som tillfört dessa.

PS. Slottssteken smakade alldeles utmärkt idag, vilket även laxpuddingen igår gjorde. DS.