onsdag 28 september 2016

Hur är det möjligt...

... att morgontemperaturen kl 7 den 28 september är 15,5°? Det tycks ha regnat lite i natt för det syns på bil och mark. Det är mulet och blåsten tilltar, precis som prognosen utlovat. Hade ju funderingar på att gå på vattengympa idag men känner inte alls för att ge mig ut, det får bli en innedag med läsning och diverse annat. Som jag sagt innan skulle jag behöva klippa gräset (dammsuga upp löven med uppsamlare), men det finns lika många löv kvar som trillat ner redan. Måste ta kontakt med mitt ex nummer två för att höra när han kan fixa höststädning på tomten.

Igår hade jag huvudvärken from hell hela dagen, trots Ibumetin som inte hjälpte alls. Undrar om det var på grund av för fattigt vätskeintag? Åt alldeles för mycket mat och fel typ av mat så nu får jag dras med gasig och svullen mage ett par dagar tills det lagt sig. Skall äta upp alla onyttigheter i kylen och sedan göra ett allvarligt försök att komma på banan igen. Vet ju att jag mår så mycket bättre då, men var finns disciplinen och karaktären att avhålla mig från onyttigheterna?

Jag har i alla fall varit lite duktig och dammtorkat och dammsugit så det är rent och fint, men det varar ju inte i evigheter. Nöjd ändå...Mesta tiden har ändå gått åt åt läsning, när jag väl får tag i en bok så fastnar jag oftast i den och allt annat blir åsidosatt, detta sker ju framför allt på höst/vinter när det är mörkt och trist. Har till och med fått ha värmepumpen igång vid några tillfällen, usch det blir dyrt.