söndag 25 september 2011

Sol, sol, sol

Härligt, soligt, varmt väder idag. Promenerat en timme på morgonen och efter lunch tog vi en biltur, var bl a in till äldste sonen som kollade bromsskivorna som är OK så när som på att höger bak är lite rostig, men ingen större fara med det. På sena eftermiddagen körde jag ut till mellangrabben och hans fru som köpt hus i Krogstorp, jag är ju nyfiken av naturen, hihi. Dit hade även "exet" och hans sambo styrt kosan. Det är ett 1½ planshus med källare och stooooort, tycker jag, Massor med jobb väntar men det har enormt fina potentialer. Bl a måste det dikas och dräneras runt kåken, läggas nytt tak och invändigt behövs massor med färg, tapeter etc. Huset är från 1967 och den förra ägaren, en åldrig dam, har nog inte gjort så mycket på lång, lång tid. Skall bli kul att se det färdigt skick "en vacker dag". Stor härlig tomt med gammaldags trädgård och växter samt en liten söt damm var det också.
Igår började jag "pyssla" lite med Excel och redovisning med diagram till ett av företagen jag tagit mig an i FHV. Det verkar bli bra när jag väl fick kläm på det hela. Har gjort det förut i Microsoft, men nu har jag Open Office och det är inte lika bra, tycker jag. Kanske kan använda Microsoft på jobb i stället, har sparat det i båda versionerna. Det är ju inte heller meningen att jag skall jobba med det hemma............

Frukost: Miniyoghurt, havrekli, linfrö, kanel, kaffe
Lunch: Ostomelett, korv
Middag: Skinka, keso


Nähä, nu får jag snart göra mig redo för sängen! Igår skulle jag "bara" kolla lite resor på nätet vid pass klockan 22 och guess what.....plötsligt var klockan 1.40, var blev de timmarna av? Får icke upprepas i kväll, det är jobbedax i morgon.