måndag 10 oktober 2016

Det går trööögt nu...

Jag har en lååång "att göra-lista" men det händer inte så mycket. I ställer fyller jag på den hela tiden med nya saker jag kommer på som behöver göras/åtgärdas. Har svårt att prioritera vad som är viktigast (allt är viktigt) och då blir det liksom stiltje. 

I fredags jobbade jag hela dagen så av förståeliga skäl blev det ingenting gjort här hemma. Under tiden jag var på jobbet hade fönsterputsaren varit här och putsat utsidorna som han brukar. På lördagen tog jag insidorna och blev inte lika nöjd som vanligt. Undrar om det var en ny kille på firman som putsat, jag skall ge dem en chans till och blir jag inte nöjd då byter jag firma. Jag har alltid varit nöjd innan med dem, men nu var det inte 100 % fint. Trist!

Lördagen var blåsig men det regnade i alla fall inte så jag tvättade trädgårdsmöblerna och satte dem för vinterförvaring i uthuset. Jag lär ju få tvätta dem igen till våren men det känns bättre att sätta in dem rena. Det var i princip det enda nyttiga som blev gjort i helgen. På grund av blåst och regnskurar hade jag ingen lust att promenera heller. Gjorde en djupdykning ner i diket och köpte en ciabatta som jag var så sugen på, men åt inte upp hela i alla fall. Tycker inte man skall kasta mat, men det gjorde jag faktiskt med sista biten, bara för att inte lockas äta upp den idag. Nu är jag inte sugen alls längre, jag är botad, hihi!

Idag är det också riktigt ruggigt höstväder så jag håller mig nog inomhus, men på fredag är det jag som flyger till sol och värme. Åh, vad jag längtar! Det skall bli underbart skönt. Jag har bokat in några eftermiddagar med jobb framöver och någon/några heldagar så förhoppningsvis kan det blir lite mer resande nästa år.

Utsikt från mitt fönster när jag sitter vid datorn idag: 


Nej, nu är det hög tid att sätta fart med något nyttigt. Frågan är om jag skall dammsuga värmepumpen eller stryka eller ta fram symaskinen? Börjar med en kopp kaffe......