onsdag 11 maj 2011

Onsdag, hmmm

Alltså, nu blir det ganska sporadiska inlägg här. Vi har massor att ta igen på jobbet i Örkelljunga, bl a har vi en doktor av utländsk härkomst som är lite svår att tolka när vi skriver journaler. Vi har också många vårdgivare igång för övrigt som genererar mycket jobb + en sekreterar som är sjuk den här veckan, blääää.
Jag har ännu inte hämtat mig från sejouren i Bjuv helt och har ont lite både här och där, men inget som inte en Ibumetin hjälper för tillfälligt. Ser verkligen fram emot semestern som börjar 30 maj.

Vi har haft några dagar med rena rama sommarvädret och det har jag njutit av så mycket det går. Dock har det hotats med kyligare och regn ett tag framöver nu. Uthustaket är snart klart och på tisdag skall jag till banken och fixa underskrift på lånet. Tre av katterna bryr sig inte ett dugg om takarbetet men Nicke går och gömmer sig. Han tycker inte om oväsendet och främmande karlar, han kommer inte ens fram när jag kommer hem från jobbet utan först när jag ropar vid niotiden på kvällen.

Vaknade redan kl 5 i morse, tog ett glas vatten, en kopp kaffe och en ost- och skinkmacka. Knäcke med ost och kaviar till förmiddagsfika och lunch med keso, pesto, skinka, fetaost och cocktailtomater. Äter som synes lite av varje, men bara små portioner och vikten är stabil :-))