onsdag 2 november 2011

Nyinflyttad och sjuk

Jobbade både lördag och söndag med inflyttningen i nya mottagningen och i måndags slog vi upp portarna. Allt är hur fint och fräscht som helst. De här tre första dagarna har varit ganska kaotiska, vi har bl a fått tre nya medarbetare som skall introduceras i journalsystem, tidbok, schema osv  och de kommer naturligtvis med frågor och söker hjälp "stup i ett". Även våra "gamla rävar" kommer och frågar om många saker.... men vet jag det bättre än de?? Näe, tror inte det men får ju hjälpa till att reda ut allt ändå. Detta sammantaget gör att massor av jobb ligger och väntar på åtgärd och det får vi lösa så snart allt fallit på plats. Får väl räkna med en inkörningsperiod på några veckor.....lagom tills jag går på semester kanske? Tack och lov har det mesta av tekniken och elektroniken fungerat i flytten och vi har haft god hjälp av tele- och datakillar på plats. Dock är det vissa saker som saknas, typ skrivare, datorer + att faxen är stendöd då det dels inte finns uttag där vi vill ha den, dels är det tydligen något fel på själva apparaten. Hoppas på snar åtgärd, det ligger säker massor av dokument och väntar i den.



 Just kommit hem från jobbet, är inte alls frisk, men det får gå ändå. Nu är det Pulmicort, Bricanyl, Nasonex, Mollipect och Prednisolon som gäller och hoppas att det gör susen. Tack snälla dr Annika för telefonrecept igår. Har aldrig tagit kortison förr och är alldeles darrig i armar och ben och rödflammig i ansiktet, men det är tydligen helt normalt Har också hört att Mollipect och Prednisolon är s k "uupåttjack" men jag som inte är van vid mediciner sover som en stock, hihi
Igår blev det ingen linedance just på grund av att jag inte kan andas normalt, så himla synd men vad gör man? Nästa vecka är träningen inställd då någon annan har tingat lokalen så det får vänta två veckor tills repetition av förra veckans dans, som jag inte alls hängde med på då jag redan då var sjuk, usch.
I morgon fyller min f d äldsta svägerska 70 år, får inte glömma att ringa och gratulera henne. Har introducerat henne i både mail, MSN och FB, men hon tycks aldrig vara inloggad, tror inte hon klarar av/kommer ihåg hur man gör och vill inte heller be om hjälp av vare sig mig eller sin lillasyster, så synd att gå miste om allt detta. 
Kom också kallelse idag med posten (varför inte per mail?) till sammanträde i kyrkofullmäktige kommande onsdag kl 19, så är ju den kvällen "räddad". Vi brukar i alla fall få god förtäring efter mötet.......