måndag 14 september 2009

Jag är så otroligt ledsen att jag inte har skrivit här på länge. Jag har jobbat mycket sista veckorna, blivit sämre i min infektion (kanske dags att kontakta ÖNH-doktorn igen) och varit allmänt trött. Har dock njutit av den härliga brittsommaren med sol och värme.

Tillika har jag erbjudit min äldste son och hans två söner att laga mat åt dem den här veckan eftersom min svärdotter fick tag på en härlig ”all inclusive” resa till Mallorca med sin syster. Min son jobbar dagtid denna vecka och det blir svårt att hinna med matlagningen då. Barnbarnens mormor står för skjuts till och från skolan och jag fixar resten så att säga. Första önskemålet om middag är kålpudding, hihi. Ingen gör en sådan kålpudding som du, mamma/farmor, säger de. Tackar för komplimangen!! Kanske det kan passa med fläskpannkaka och lingon någon dag också, vi får väl se.

Vågade ställa mig på vågen i morse och sommarens synder med god mat, öl och vin visade ett resultat på + 2 kg. Jag måste erkänna att jag tappat all fokus på mat och motion. Lever inte varken efter GI eller McKenna (batterierna till CD-spelaren tog slut också) och motionscykeln står och dammar och gångstavarna hänger och slokar i farstun. Hjäääälp, hur hittar jag tillbaka???

Ja, det här är ett litet livstecken från mig och jag hoppas ni alla har det bra nu. Småpellarna har vuxit ordentligt nu och kan vara ute själva utan promenader i sele. De har redan vuxit ur sina första små bebishalsband!! Oj, vad det går fort. De har ju också fått sin andra vaccination mot kattpest och kattsnuva och framåt november blir det väl tid för kastrering.

All världens många kramar till er allihopa.