torsdag 19 januari 2017

Lite obehagskänsla...

....inför morgondagens besök hos tandläkaren. Dags att byta "brygga" och ta bort en frakturerad framtand som bryggan har som fäste, usch. Känns lite oroligt då jag inte kan föreställa mig hur man tar loss en brygga som suttit hur länge som helst, säkert 25-30 år, minns inte, har nog förträngt det wink Vet ju att jag får bedövning, så mycket det någonsin behövs, men det skall bli skönt när jag är hemma igen. Skall vara där kl 10 och hon har avsatt 80 minuter, vilket jag hoppas räcker. Kommer ta med lurarna till mobilen och lyssna på antingen musik eller en pod för att få lite distraktion. 
Idag gjorde jag Gringos äggmuffins (fyllning av rökt skinka, lite rostbiff och ost) + en annan variant där jag klädde formen med ost och skinka, kryddade lite med rökt paprikapulver och toppade med ett ägg. Båda varianterna blev riktigt goda och mycket mättande, undrar om de går att frysa?
                 Gisela Lingmarks foto.
För övrigt har jag inte åstadkommit något nyttigt idag. Till lunch åt jag resten av köttfärsröran och shiratakispagettin från i förrgår och till middag provade jag ovan nämnda muffins, två stycken och en på kvällen innan ätfönstret stängde. 
Nej, nu kilar klockan iväg snabbt, dags att göra mig i ordning för sängen och en stunds läsning. Hoppas på en god natts sömn utan (mar-)drömmar om tänder wink
                                             Bildresultat för dagens kloka ord