onsdag 17 augusti 2011

Rivstart, dunder och hagel


Jag hittade en sida när jag surfade runt igår där jag fastnade för ordet "Rivstart". Tanken gick genast till GI-programmet jag deltog i för ett par år sedan och jag blev nyfiken. Alltså anmälde jag mig till en grupp rivstartare, 81 st, att börja på måndag. Det gäller att "gissa"/uppskatta hur många kilon man kan gå ner på åtta veckor och förmodligen kör alla med sina egna mat- och motionsvarianter. Jag tycker det är kul att få en utmaning. Är det någon som är intresserad så finner ni länken här: Cornelia Tonéri 



När jag var på väg hem från jobbet stannade jag vid affären för jag var sugen på något med köttfärs till middag och handlade även lite annat. Det blev en mexikansk köttfärsröra till middag och det får nog duga till lunch i morgon också. Hemma såg jag att gräset blivit klippt och döm om min förvåning när min otekniske make hade fixat gräsklipparen (jag hade på hans begäran lagt fram bruksanvisningen innan jag stack till jobbet i morse. Blev så glad!!! Tur var det också att få det gjort för sedan kom det en regnskur och det började åska. Klockan 20.10 bröt ett riktigt oväder loss, det var ett skyfall utan dess like och ....HAGEL..... i augusti. Kolla bara:



Attackdag 3 åt jag:

Frukost: Yoghurt, havrekli, linfrö, kanel, citronvatten
Mellis: Carls bröd, färskost, skinka, dijonsenap, Yogi lakrits tea
Lunch: Rökt lax, keso, rester av makrillröran från igår
Middag: Mexikansk köttfärsröra, keso, kokt ägg

Det blir sällan något mellis när jag jobbar, bara en slät kopp kaffe. Nu har klockan hunnit kila iväg till strax före 22, det är fotboll Zagreb-Malmö på TV och nyss stod det 1-1. Heja Sverige!!! Jag skall kolla lite på FB och läsa på Cornelia Tonérs blogg hur många "rivstartare" som anmält sig. Sen blir det läggdags.