onsdag 30 september 2009

Nattfrost och stegtävling

Sitter framför datorn i väntan på "Vem vet mest" kl 19 på TV och onsdagen går mot kväll, klockan är 18,27.
Vaknade i morse och det var ett par minusgrader och frostnupet ute. Var tvungen att genast kolla min änglatrumpet som inte tål frost, men turligt nog står det väl så tätt intill husväggen att den klarat frostknäppen. Får kolla på SMHI eller DMI om det skall bli mera nattfrost nu.

Idag har jag lyckats dra ihop ett lag till Expressens stegtävling "Söndagspromenaden" som börjar 11/10. Vårt lag består av 7 tjejer och mig (jag agerar lagledare) från GI-peppisarna och vårt anmälda lag heter följaktligen Pepparbrudarna. Vi skall under tiden 11/10 till 8/11 gå minst 7000 steg var per dag och gärna mycket, mycket mer så klart. Vi börjar med en gemensam promenad på söndagen efter peppisträffen hos Cissi för att känna oss motiverade till 100%. Jag var med i en liknande tävling i Expressens regi i våras men kämpade ensam i en kändis lag, har för mig att det var i Amelia Adamos lag då. Mycket roligare nu att ha ett eget lag och alla tjejerna verkar entusiastiska till tusen. Skall bli jättekul och vi (Jessie, Biggan, Helena, Cissi, Nickie, Lena, Carina och jag) skall tillsammans ge järnet!!

Frukosten fick bli en rågkuse med en sillflundra och hovmästarsås emellan + kaffe. Skulle egentligen ätit något à la GI men idag vann McKenna!! Kaffe till det och sedan stod jag mig ända tills kl 14 och en något försenad lunch som idag blev världens godaste röda pölser som innehåller hela 80% kött. Inget bröd eller mos behövdes, det räckte med tre härliga korvar och senap och lite ketchup. Undras om det skulle vara något att ta med till peppisträffen som eventuell nattamat. Det är av fabrikat GÖL, dvs äkta danska röe pölser. Mums så gott!!