fredag 5 augusti 2016

Det började inte så bra....





..........då jag på något sätt lyckats "försova" mig, vaknade inte förrän klockan kvart i sju och brukar köra klockan sju. Kan det bero på att det är sista arbetsdagen efter två intensiva veckor? Skall bli skönt att få vara pensionär ett tag igen. Det blev lite hastig morgontoalett, mat till katterna och utsläpp av dem och så hej och iväg. Har nog inte kört den här bilen så fort någon gång innan men det blev över 150 knyck på motorvägen och landade på jobbet 7.33. Men på något sätt känns det avigt och att jag är "back"  i tiden resten av dagen och hoppas det blir bättre när gästerna kommer. Det allra sista tänker jag handla i morgon, kanske i sällskap med gästerna....


Igår kväll bakade jag av pajskalet, har ju aldrig gjort den degen innan (på majsmjöl och havregryn) och den kändes "osmidig". Gick inte direkt att kavla ut så jag fick trycka ut den i formen. Hoppas innerligen det blir en god och bra paj till kvällen i alla fall. Sista Modifastmåltiden innan helgen blir det som lunch idag, evigt trött på den nu och har ju fortfarande många påsar kvar, så får försöka förtära dem nästa vecka också.


Nu blir det nog ingen uppdatering förrän efter helgen, kan ju inte överge mina gäster, så jag passar på att önska en trevlig och skön helg.