onsdag 8 mars 2017

Aj, aj då...

Bildresultat för försov mig

... tog fel på dag när jag satte väckaren på klockan 6 på tisdag. Faktum är att det är onsdag idag och jag skulle lämna bilen klockan 7 på verkstaden för felsökning varför stolsvärmen inte fungerar på någon stol. Nåja, vaknade kl 6.43, ett icke graciöst hopp ur sängen och in i badrummet, snabb "kattatvätt" och tandborstning och var i Klippan 6.56, bara 11 km att köra. Fick låna en Renault Kadjar, som jag har kört förut och gillar skarpt, bara för dyr för mig att köpa en sådan. Hem igen och fixa havregröt med päron och hallon på till frukost, kikade lite snabbt på "Nyhetsmorgon" och sedan var det dags för lite spanska igen.

Efter det tog jag en liten "njutningstur" med Kadjaren upp till Örkelljunga och sedan hem igen. Stekte ett par ägg till lunch som fick sällskap av lite västerbottensost, mixad sallad och rökt kalkonbröst.
Ser att Eriks fönsterputs varit här och putsat idag och hoppas det inte blir mer nederbörd och blåst på ett tag så fönstren förblir så fina. Tiden går så fort, tänk att det redan är sex veckor sedan de var här senast.

Igår skulle jag skicka mail till min väninna i Spanien men det ville sig inte alls, mailet sparades bara i utkorgen och jag fick meddelande om att rätta felet innan jag kunde försöka igen??? Vadå fel, jag såg inget som var fel och fick öppna en webmail och då lyckades jag skicka iväg det, men däremot ser jag inga inkommande mail där. Teknikens under!! Måste väl försöka få ordning på det, men hur? Det är så frustrerande när tekniken inte fungerar....

                    


Minusgrader idag, -3, och jag fryser. Det blåser lite/måttligt men jag vill inte gå ut och promenera. Vid det här laget skulle jag ju har varit på Kanarieöarna i vanliga fall, men nu har jag fått mera jobb, så det blir nog inga resor innan sommaren som det ser ut nu. Känner dock att jag behöver extrapengarna för alla utgifter jag haft/har med hus, katter och mig själv, så jag inväntar ivrigt vår- och sommarvärme här hemma.

Väntar nu på att man skall ringa från verkstaden och tala om att min bil är klar. Mig veterligen jobbar man där inte efter klockan 16, så det kan ju dröja en stund till.
I morgon är det jobb 8-14 i Ödåkra och jag har ställt alarmet rätt nu. Skall försöka komma i säng i hyfsad tid i kväll, inte alldeles lätt för en nattuggla! By the way, fick tips om en bok jag inte läst innan, "Tusen strålande solar", som jag skall se om den finns som e-bok på biblioteket. Finns flera böcker av samma författare, Khaled Hosseini, som jag inte upptäckt förut. Spännande, jag älskar att läsa!

Bildresultat för tusen strålande solar