lördag 24 januari 2015

Snart är det helg!

Sista arbetsdagen den här veckan, nästa vecka innehåller bara två arbetsdagar :-). Oj, vad jag har det bra!
Idag var jag ensam sekreterare med både reception, post, skrivning av remisser och en dator och skrivare som strulade lite och det blev tidvis lite jäktigt, så det var skönt när dagen tog slut. Trodde förresten den var slut kl 16.59 men då dök chefen upp och undrade om jag snabbt kunde skriva en remiss som skulle faxas. Inte säger man nej till det utan startar snällt datorn och programmen igen. Klockan 17.20 var jag i alla fall på väg hem.

På förmiddagsfikan tog jag resten av gårdagens chiapudding med hallon, mumsigt!
I morse gjorde jag en Dukan toast med ost på som jag tog med till lunch tillsammans med en matlåda innehållande rostbiff, keso och sallad.


Eftersom jag kom hem rätt sent hade jag inte lust att laga middag. Jag hade tagit upp lax och räkor från frysen i morse, men det får bli i morgon i stället. Det blev en Dukan toast som jag delade och lade skinka på den ena halvan och rökt lax och kokt ägg på den andra tillsammans med lite sallad, gurka och tomat. Dukan toast är perfekt när det skall gå fort, en minut att röra ihop kvarg/kesella, ägg, vete- eller havrekli, bakpulver och lite linfrön om man känner för det i en liten skål och sedan 3 minuter i micron på full effekt. Klart!


Lite senare på kvällen lyxade jag till det med lite saltade rostade solroskärnor och några bitar saltlakrits och har bara överskridit dagens intag med -52 kalorier, vilket är godkänt en "slarvkväll", men så är det ju också fredag ;-) I morgon är det åter till ordningen helt och hållet.
Nu är klockan ett och det har blivit lördag och då skall jag köra lite tvätt och städning, så nu är det natti, natti.