tisdag 27 oktober 2009

Datalektion

Startade dagen med 30 minuters stavgång och sedan blev det blåbärssoppa med linfrön och kaffe till frukost.
Pysslade lite med datorn på förmiddagen och gick en liten runda i mina nya MBT-skor. Häftig känsla att "studsa" fram!!
Åt lite keso, avokado och ädelost vid ettdraget, körde och tankade bilen och styrde sedan till Munka Ljungby för att hälsa på ex-svägerskan Kerstin. Vi höll en lektion i mail och internet och fick fram ett mail till hennes kusin Britt i USA, efter benägen hjälp med mailadressen av moster och morbror, Bodil och Lars, i Bollebygd. Hon har lovat att höra av sig om det uppkommer några som helst bekymmer framöver (vi hade en lektion för en dryg månad sedan, men såvitt jag vet har hon inte varit så aktiv sedan dess).

Som så ofta hade jag idétorka vad gäller middagsmaten, handlade på Oj i Åstorp och lagade sedan till stekt falukorv, stuvade grönsaker (vitkål, morötter och purjolök) samt kokt potatis och det smakade bra. Fick ett recept av Kerstin på ananaspaj som låter jättesmarrigt. Skall prova det och handlade ingredienserna på Oj, så får vi se när det blir av.

Skickade mail till Max att han skulle gratta Anna från oss, hon fyller 28 idag och jag har varken mobilnummer eller mailadress till henne. Han ringde lite senare och berättade om deras semester i USA som varit toppen.

Totalt idag: 16.275 steg!!