fredag 8 juli 2016

Snart är det helg

Hemkommen från en hel arbetsdag på vårdcentralen i Ekeby skall jag försöka sammanfatta min dag.

Bildresultat för friday snoopy
Vaknade strax före klockan sex i morse, gick upp och gav katterna mat och drog på mig träningskläderna. Precis när jag står i dörren på väg ut kom en regnskur, men den drog över snabbt. Gav mig ut på en 6 km powerwalk 6.15, det kändes bra. Hemma igen duschade jag och tog en mugg kaffe och sedan bar det av till jobbet. Hade ju bett att få börja lite senare så klockan nio var jag igång där.
Visste inte vad jag var sugen på till lunch så jag hade bara tagit med mig en Modifast chokladpudding och en Allevo bar, så det blev lunch och eftermiddagsmellis av det.
Kom hem vid sexdraget och var riktigt hungrig, så jag värmde på ytterfilén från i förrgår och de kokta morötterna och toppade med vitlöksbearnaise. Blev riktigt mätt och gott var det. Det blir inga bilder på maten idag, inte mycket att se Modifast etc och middagen finns ju redan på bild i inlägg tidigare i veckan.
Har ont rejält ont i ryggen efter att ha suttit rätt mycket på jobbet och i bilen så det är skönt att komma hem och kunna röra mig fritt.
I min utmaning i plankan är jag idag på 40 sekunder, men jag prövade lite längre och det gick fint med 60 sekunder som är målet nästa vecka på tisdag, onsdag och torsdag. I morgon står det "vila" i utmaningen. Hmm, vi får väl se hur det blir med det. För säkerhets skull kör jag plankan två gånger om dagen. Bildresultat för plankan        

Nu skall jag inta plats i soffan och se om det är något sevärt på TV i kväll, annars blir det läsning. Nu har det börjat regna igen, skall det aldrig sluta och blir sol och värme igen?
Sommaren är kort......